home-link
Запази час за подстригване

Къпане на кучета и котки

Начало»Услуги»Къпане на кучета и котки

Фъри Мъри салон и студио за домашни любимци предлага професионално къпане на кучета и котки. Процедурата включва изкъпване на домашния любимец в специално създадена за целта вана от добре обучени професионалисти (груумъри) с дългогодишен опит в професионалната грижа за кучета и котки. В студиото използваме висококачествени шампоани за домашни любимци, като след процедурата животното задължително ще бъде старателно подсушено.

Кучетата и котките трябва се къпят с топла, но не гореща вода, за да е по-приятно за тях. Ако домашният Ви любимец е изключително мръсен или има сплъстявания в козината си, той трябва да се сресва преди къпане, или да се отстранят сплъстяванията с ножица.
Домашните Ви любимци могат да се къпят всяка седмица, като единственото условие е шампоаните, които се използват, да са специално предназначени за кучета и котки, да бъдат без сапун, за да не изсушават кожата и да бъдат от натурални съставки. На пръв поглед тези шампоани изглеждат скъпи, но количеството им е достатъчно за дълъг период от време, освен това спестяват кожни проблеми при животното, чието лечение е много скъпо и продължително.
Добрата хигиена на домашния любимец е от ключово значение за неговото здраве и добър външен вид и ние от Фъри Мъри знаем това!

Галерия