home-link
Запази час за подстригване

Къпане на котки

Начало»Услуги»Къпане на котки
Фъри Мъри салон и студио за домашни котки предлага професионално къпане на котки. Процедурата включва изкъпване на домашния любимец в специално създадена за целта вана от добре обучени професионалисти (грумъри) с опит и знания в професионалната грижа за домашни котки. В студиото използваме висококачествени професионални шампоани за домашни любимци, като след процедурата котката задължително ще бъде старателно изсушена.

Котките трябва се къпят с топла, но не гореща вода, за да е по-приятно за тях. Ако домашният Ви любимец е изключително мръсен или има сплъстявания в козината си, той трябва да се сресва преди къпане, или да се отстранят сплъстяванията с ножица, ако е невъзможно или прекалено болезнено за котката те да бъдат разресани.
Домашните Ви котки могат да се къпят често, като единственото условие е шампоаните, които се използват, да са специално предназначени за котки. След изкъпването котката не бива да се оставя мокра, т.к. има вероятност да се разболее или да направи кожен проблем в резултат на задържана влага в основата на косъма.
Добрата хигиена на домашния любимец е от ключово значение за неговото здраве и добър външен вид.

Галерия