home-link
Запази час за подстригване

Услуги

Начало»Услуги

Груумингът на кучета и котки е изключително важна част от техния живот, за да се чувстват те добре и за да бъдат по-здрави.
Всички кучета и котки изискват ежедневни грижи, свързани с грууминга на тяхната козина, които зависят, както от породата, така и от тяхната възраст и здравословното им състояние.
Ние, от фризьорски салон и козметично студио Фъри Мъри, препоръчваме ежедневното сресване на Вашите кучета и котки с дълга (2-3 пъти) и средно дълга (1 път) козина, за да се премахне мъртвата козина. Също така при късокосместите кучета и котки се препоръчва ежеседмично третиране с натурални масла, за да се намали падането на козината им.
Повечето породи кучета и котки се скубят и сменят козината си и затова е препоръчително 4 пъти годишно да се водят на професионалист, който да обнови козината им по подходящия начин. Някои породи кучета, които не сменят козината си (напр. пуделите), трябва да се водят на професионалист на всеки 6-8 седмици, за да се поддържа козината им в идеален вид.

Основни причини за редовен грууминг на кучета и котки:
- Намалява се възможността за развиване на различни здравословни проблеми, като: зачервяване, драскотини и други кожни проблеми;
- Вашите кучета и котки се поддържат чисти;
- Преглед на домшния любимец за драскотини, зачервявания, подувания, куцота или промяна в характера, като всички те могат да са индикатор за заболяване;
- Изграждане на по-здрава връзка между собственика и неговото куче или котка;
- Лесно можете да откриете навреме външни паразити по Вашия домашен любимец.

Спести време

Вече можете да спестите време и да не чакате докато се подстригва вашето куче или котка!
» Повече информация


Къпане на кучета и котки

В козметично студио и фризьорски салон за домашни любимци Фъри Мъри предлагаме професионално изкъпване на Вашия домашен любимец преди подстригване.
При нас можете да намерите богата гама от шампоани със 100% натурални съставки. Нашите груумъри ще Ви препоръчат най-подходящия продукт за Вашето куче или котка!
» Повече информация


Подстригване на кучета

Подстригването на кучета носи облекчение, както за техните стопани, така и за самите кучета. Процедурата е особено подходяща за летния сезон, както и в месеците на активен обмен на козината на домашния Ви любимец.
» Повече информация


Подстригване на котки

"Котките подстригват ли се?" Често ни задават този въпрос по много причини, а отговорът е само един: "Да, разбира се!"
» Повече информация


Козметични процедури за кучета и котки

Първото по рода си козметично студио за кучета и котки Фъри Мъри предлага за Вашите домашни любимци специални козметични процедури!
» Повече информация


Грижа за нокти, уши и лапи

Ние от фризьорски салон и козметично студио Фъри Мъри обръщаме внимание на детайлите и по тази причина предлагаме специална грижа за ноктите, ушите и лапите на Вашите кучета и котки!
» Повече информация


Почистване на зъбен камък

Редовната профилактика и грижа за зъбите на Вашия домашен любимец е от изключителна важност за неговото добро здраве. В козметично студио и фризьорски салон Фъри Мъри предлагаме записване на часове за почистване на зъбна плака и камък.
» Повече информация